GÜNCELLEME - Şişli'de mücevherat dükkanında silahlı soygun - Haber 1Haber 1

GÜNCELLEME – Şişli'de mücevherat dükkanında silahlı soygun

İŞ YERİ ÇALIŞANININ AÇIKLAMASI VE GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜSÜ BİLGİSİ EKLENDİ

GÜNCELLEME – Şişli'de mücevherat dükkanında silahlı soygun

14 Ekim 2021 - 14:45

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Şişli'de bir mücevherat dükkanı, silahlı iki kişi tarafından soyuldu.

Alınan bilgiye göre, Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki bir mücevherat dükkanına motosikletle gelen iki kişi, silah tehdidiyle mağazadan bir miktar ziynet eşyası alarak kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekipleri iş yerindeki çalışmasını tamamladı.

– İş yeri çalışanının açıklaması

İş yeri çalışanı Enis Alkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, yabancı olduklarını düşündükleri iki kişinin aniden silahla içeri girdiklerini ve kendilerine İngilizce panik yapmamalarını söylediklerini ifade etti.

Şüphelilerden birinin vitrini boşaltmaya çalıştığını dile getiren Alkan, "Silahı üstümüze doğrultunca o panikle vuracağını düşündüm. Kaçarken uzunca bir süre ben de arkalarından kovaladım, onlar motorla kaçtı. Ben de bir motosiklet durdurdum ve arkalarına düştüm ama kaçırdım, hala olayın şokundayım." dedi.

Alkan, çalınan miktarın henüz belli olmadığını, bunun için sayım yapacakları söyledi.

Öte yandan yaşanan olay, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde biri motosiklet kasklı iki kişinin dükkanın içerisine girmesi, çalışanlara silah doğrultarak vitrindeki bir miktar ziynet eşyasını alması ve dışarı çıkıp kaçmaları yer alıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.