Hakkari'de marketlere yönelik fahiş fiyat denetimleri sürüyor - Haber 1Haber 1

Hakkari'de marketlere yönelik fahiş fiyat denetimleri sürüyor

Hakkari'de marketlere yönelik fahiş fiyat denetimleri sürüyor

28 Aralık 2021 - 12:10

ABONE OL

HAKKARİ (AA) – Hakkari'de marketlere yönelik fahiş fiyat denetimi yapılıyor.

Ticaret İl Müdürlüğü ile zabıta ekipleri, kent merkezindeki marketlerde fahiş fiyat artışına yönelik denetimler gerçekleştiriyor.

Etiket ile kasa fiyatlarını karşılaştıran ekipler, ürünlerin son kullanma tarihlerini ve gramajlarını kontrol etti, iş yeri sahiplerine uyarılarda bulundu.

Ticaret İl Müdürü Salih Çiftçi, kentteki marketlerdeki denetimleri sırasında bazı ürünlerde indirim yapıldığını tespit ettiklerini söyledi.

Denetimleri sürdüreceklerini belirten Çiftçi, "Beklentimiz yükselen fiyatların inmesi. Kontrolleri fatura üzerinden yapıyoruz. Faturadaki alış ve satışları değerlendiriyoruz. Yağ ve süt ürünlerinde indirim olduğunu gördük. Ayrıca ürünlerin fiyatlarını karşılaştırdık. Zabıta ekipleriyle fahiş fiyata yönelik çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.