Haliliye Belediye Başkanı Canpolat AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Haliliye Belediye Başkanı Canpolat AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

15 Aralık 2021 - 10:30

ABONE OL

ŞANLIURFA (AA) – Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Canpolat, yarışma hakkında bilgi alarak AA muhabirleri ile foto muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceledi.

Tercihini haber kategorisinde Muhammed Enes Yıldırım'ın "Ebru sanatı değil, müsilaj", yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "İstanbul ve yaşam" fotoğraflarından yana kullanan Canpolat, sporda ise Mustafa Çiftçi'nin "Keyfim yerinde" adlı karesine oy verdi.

Canpolat, fotoğrafların birbirinden başarılı ve değerli karelerden oluştuğunu belirterek seçim yapmakta zorlandığını ifade etti.

Anadolu Ajansının 100 yılı aşkın süredir yurt içinde ve dışında başarılı şekilde önemli çalışmalar icra ettiğini vurgulayan Canpolat, tüm çalışanlarına başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.