"Harry Potter ve Felsefe Taşı" filminin 20. yılı etkinliklerle kutlandı - Haber 1Haber 1

“Harry Potter ve Felsefe Taşı” filminin 20. yılı etkinliklerle kutlandı

“Harry Potter ve Felsefe Taşı” filminin 20. yılı etkinliklerle kutlandı

25 Kasım 2021 - 14:15

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Kitapları ve filmleriyle beğeni kazanan Harry Potter serisinin ilk filmi "Harry Potter ve Felsefe Taşı"nın 20. yıl dönümü kutlandı.

D&R İstinyePark mağazasında gün boyu süren etkinliklerde, Harry Potter kitapları ve filmleriyle büyüyen yetişkinler, etkinliklere katılan çocukların Harry Potter heyecanına ortak oldu.

Program kapsamında asa etkinliği, boyama etkinliği, lego, puzzle ve kitap okuma etkinlikleri gerçekleştirildi.

Etkinliğe minik Harry Poter hayranları ilgi gösterirken, Türkiye'de ilk defa Hogwarts Express temalı ürün standı kuruldu. İkonik karakterin ve ilk filmin 20. yıl dönümüne özel sürprizler de mağaza ziyaretçileriyle buluştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.