Hatay'da kar yağışı ve sis hayatı olumsuz etkiledi - Haber 1Haber 1

Hatay'da kar yağışı ve sis hayatı olumsuz etkiledi

Hatay'da kar yağışı ve sis hayatı olumsuz etkiledi

26 Ocak 2022 - 14:00

ABONE OL

HATAY (AA) – Hatay'ın Yayladağı, Hassa ve Altınözü ilçelerinde kar yağışı ve sis etkili oldu.

Yayladağı'nda dün gece saatlerinde başlayan kar ve tipi nedeniyle kapanan 18 mahalle yolunu açma çalışmaları gece boyunca sürdü.

Büyükşehir Belediyesi, Yayladağı Belediyesi ve Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonucu 16 mahallenin yolu açıldı, 2 mahallede çalışmalar devam ediyor.

Polis ve jandarma ekipleri, sürücüleri zincirsiz veya kar lastiği olmadan yola çıkmamaları konusunda uyarıyor.

Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde de bir kısmı geçen hafta çöken semt pazarının çatısı, gece tamamen yıkıldı. İlçenin kırsal mahallelerinde yol açma ve tuzlama çalışmaları yapılıyor.

Altınözü ilçesinde de buzlanma ve yoğun sis nedeniyle Altınözü-Antakya kara yolunda sürücüler zor anlar yaşadı. İlçe çıkışında önlem alan polisler, sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu. Belediye ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışmaları sürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.