İDT Müdürü Kubilay Karslıoğlu, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

İDT Müdürü Kubilay Karslıoğlu, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

İDT Müdürü Kubilay Karslıoğlu, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

30 Aralık 2021 - 12:05

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul Devlet Tiyatrosu (İDT) Müdürü, sanatçı Kubilay Karslıoğlu, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylaması için fotoğraf seçti.

Karslıoğlu, AA foto muhabirlerinin yurt içinde ve yurt dışında çektiği "haber", "yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları inceledi.

"Haber" kategorisinde Sezgin Pancar'ın Mersin'in Silifke ilçesinde çıkan yangın anında çektiği "Dumanlar arasında" adlı fotoğrafına oy veren Karslıoğlu, "yaşam" kategorisinde Behçet Alkan'ın Kapadokya'da çektiği "Vinçle gökyüzüne" başlıklı fotoğrafı, "spor" kategorisinde ise Ali Atmaca'nın Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda kazandığı müsabaka sonrası milli okçu Mete Gazoz'u yansıttığı fotoğrafı seçti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.