Irak Meclisi Türkmen Grubu Başkanı Salihi, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Irak Meclisi Türkmen Grubu Başkanı Salihi, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Irak Meclisi Türkmen Grubu Başkanı Salihi, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

12 Ocak 2023 - 21:15

ABONE OL

KERKÜK (AA) – Irak Meclisi Türkmen Grubu Başkanı Erşat Salihi, Anadolu Ajansı'nın (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Irak Türkmen Cephesi (ITC) milletvekili olan Salihi , AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin 2022'de çektiği fotoğrafları inceleyerek, "haber", "çevre-yaşam" ve "spor" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Türkmen milletvekili, haber kategorisinde Mustafa Çiftçi'nin "Operasyon Başlıyor", spor kategorisinde Mustafa Yılmaz'ın "Yüzücü" ve çevre-yaşam kategorisinde ise Pavel Pavlov'un "Kırmışlar kalbini" fotoğrafını seçti.

En çok haber kategorisinde Mustafa Çiftçi'nin "Operasyon Başlıyor" fotoğrafının kendisini etkilendiğini belirten Salihi, "Vatan azizdir. O toprakları da koruyanlar da azizdir. Tüm sıkıntı ve ağır şartlara rağmen vatanı koruyan cesur ve kahraman askerlerimize selam olsun." dedi.

Salihi, Anadolu Ajansı'nın dünyanın bir çok ülkesinde görev yapan foto muhabirlerinin çekimlerini çok beğendiğini ve kendilerini tebrik ettiğini söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.