İstanbul'da aracında çakar ve siren kullanan sürücüye ceza uygulandı - Haber 1Haber 1

İstanbul'da aracında çakar ve siren kullanan sürücüye ceza uygulandı

İstanbul'da aracında çakar ve siren kullanan sürücüye ceza uygulandı

11 Ocak 2023 - 10:45

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul'da restoran tanıtımı sırasında çektiği videoda çakar ve sirenli araç kullanarak sosyal medya hesabından paylaşan sürücüye 2 bin 250 lira ceza kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerince, sosyal medyada paylaşılan bir videoda bir sürücünün "çakarlı ve sirenli araç" kullanımına ilişkin çalışma başlatıldı.

Çalışmalar sonucunda, restoran tanıtımı sırasında aracına çakar ve siren tertibatı takarak Bahçelievler Yenibosna Otobüs Durağı yakınında seyir halinde olan sürücünün A.F. olduğu belirlendi.

Sürücüye, mevzuatta belirtilen ışıklı veya sesli uyarı işareti veren cihazları, mevzuatta izin verilmeyen araçlara takmak ve kullanmaktan 1823 lira, film cam kullanmaktan 427 lira olmak üzere toplam 2 bin 250 lira ceza uygulandı, çakar tertibatı da söküldü.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.