İstanbul'da camiye dadanan ayakkabı hırsızı yakalandı - Haber 1Haber 1

İstanbul'da camiye dadanan ayakkabı hırsızı yakalandı

– Şüphelinin aynı camiden birkaç kez yaptığı ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasınca görüntülendi

İstanbul'da camiye dadanan ayakkabı hırsızı yakalandı

14 Ocak 2023 - 13:30

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul'da bir kişinin, aynı camiden ayakkabı çaldığı anlar güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Güngören'deki Akıncılar Camisi'nde namaz kıldıkları sırada cemaatin ayakkabılarının sürekli çalındığı yönündeki şikayet üzerine çalışma yaptı.

Güvenlik kamerasını inceleyen ve saha çalışması yürüten ekipler, hırsızlığı daha önceden de benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunan Ramazan A'nın (46) yaptığını belirledi.

Ekipler, şüpheliyi Fatih ilçesinde kaldığı pansiyonda gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

– Namaz kılar gibi yapıp ayakkabı çaldı

Bu arada, şüphelinin camideki ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, ağzında maske bulunan şüphelinin, fark edilmemek için yüzünü eliyle kapatarak camiye girmesi, ayakkabıları incelemesi, namaz kılar gibi yapıp ayakkabıları alarak camiden ayrılması yer alıyor. Başka bir görüntüde de aynı şüphelinin camiden çıkarken başka bir kişinin ayakkabılarını giyerek ayrılması bulunuyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.