İstanbul'da uyuşturucu madde ticareti yapan iki şüpheli tutuklandı - Haber 1Haber 1

İstanbul'da uyuşturucu madde ticareti yapan iki şüpheli tutuklandı

İstanbul'da uyuşturucu madde ticareti yapan iki şüpheli tutuklandı

16 Mart 2022 - 15:40

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul Beylikdüzü'nde uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan iki şüpheli tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, "uyuşturucu veya uyarıcı madde imali ve ticaretinin önlenmesi" ile "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik Beylikdüzü'nde çalışma başlatıldı.

Ekiplerce, 9 Mart'ta Adnan Kahveci Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı'ndaki bir araçta kaplan dövmeli erkek şüphelinin yanındaki yabancı uyruklu kadının iç çamaşırlarına uyuşturucu maddeleri sakladığını ve bu şekilde araçtan satış yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Çalışmalar kapsamında 5 gün takip edilen araç, 14 Mart'ta Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde durduruldu. Araçta bulunan şüpheli E.B. (31) ve yabancı uyruklu D.E. (23) gözaltına alındı.

Şüphelilerin üzerinde ve ikametinde yapılan aramada, 18 parça 671,21 gram skunk, 11 parça 25,55 gram kokain, iki hassas terazi, 13 bin 250 lira ile 2 bin dolar, ruhsatsız tabanca ve iki fişek ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından "ruhsatsız tabanca bulundurmak" ve "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etmek ve ticaretini yapmak" suçlarından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.