İstanbul'dan gönderilen yardımları jandarma ekipleri öğrencilere ulaştırdı - Haber 1Haber 1

İstanbul'dan gönderilen yardımları jandarma ekipleri öğrencilere ulaştırdı

İstanbul'dan gönderilen yardımları jandarma ekipleri öğrencilere ulaştırdı

13 Ocak 2023 - 19:46

ABONE OL

VAN (AA) – İstanbul'da öğretmen ve öğrencilerin gönderdiği kıyafet, kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Van'ın Başkale ilçesindeki öğrencilere ulaştırıldı.

Van'ın Başkale ilçesindeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için kırtasiye malzemesi, kıyafet ve oyuncak temin eden İstanbul Atakent Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, bu ürünlerin okullara ulaştırılması konusunda Van İl Jandarma Komutanlığı'ndan destek istedi.

Talebe olumlu yanıt veren İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Toplum Destekli Güvenlik Hizmeti" kapsamında, mülki makamlarla koordineli olarak gönderilen yardımları, Başkale ilçesine ulaştırdı.

İlçe Jandarma Komutanlığı personeli de 1 anaokul ve 5 ilkokulu dolaşarak gönderilen oyuncak, kıyafet ve kırtasiye malzemelerini öğrencilere teslim etti.

Jandarma güvenli eğitim koordinasyon görevlileri ise okullardaki yıpranmış Türk bayraklarını yenileriyle değiştirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.