İYİ Parti'ye bayram ziyaretleri - Haber 1Haber 1

İYİ Parti'ye bayram ziyaretleri

İYİ Parti'ye bayram ziyaretleri

10 Temmuz 2022 - 15:25

ABONE OL

ANKARA (AA) – İYİ Parti heyeti, Kurban Bayramı dolayısıyla ziyarette bulunan siyasi parti temsilcilerini ağırladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen partiler arası bayramlaşma programı kapsamında, İYİ Parti'yi, AK Parti, CHP, Türkiye Değişim Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi, Demokratik Sol Parti, Gelecek Partisi, Deva Partisi ziyaret etti.

Siyasi parti heyetlerini, Seçim İşleri Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, Genel İdare Kurulu Üyesi Mehmet Arslan, Gençlik Politikaları Başkanlığı Çevre ve Ekoloji Politikaları MYK Başkanı Merve İnan ağırladı.

AK Parti, Genel Merkez MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel'in başkanlığında, Genel Merkez MKYK Üyesi ve Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Reşide Yüksel ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Zeynep Şahin'in yer aldığı heyetle İYİ Parti'yi ziyaret etti.

AK Parti'li Yel, Türkiye'nin kalkınma hamlesi içerisinde olduğunu belirterek, daha yükseklerde yer almak için mücadele yürüttüklerini söyledi.

Bu mücadelede her türlü krize ve savaş ortamına rağmen Türkiye'nin iyi bir sınavdan geçtiğini ifade eden Yel, dünyadaki tüm olumsuzluklara rağmen Türkiye'nin ekonomik anlamda büyüme sağlayan iki ülkeden biri olduğunu belirtti.

İYİ Parti'li Sunat'ın ekonomi, alınan kararların doğru olmadığı, işsizliğin had safhaya vardığı ve insanların feryat figanının birbirine karıştığına yönelik ifadeleri üzerine AK Parti'li Yel, "Bardağın tamamı dolu veya tamamı boş demek bu anlamda sorunlarımızı çözmez. Siz, tarif ettiğiniz Türkiye'de hep boş tarafı görüyorsunuz. Bu kadar genelleme yaparak sonuca varmak çok basit bir söylem. Bu anlamda bakıldığı zaman bunun mutlaka altının doldurulması lazım." diye konuştu.

AK Parti teşkilatının da sürekli sahada olduğunu bildiren Yel, vatandaşların kendilerine sıkıntılarını iletirken teşekkürlerini de dile getirdiğini söyledi.

Türkiye'nin son yirmi yılda geldiği yerin daha önceki Türkiye ile karşılaştırılmasının "kıyas kabul etmeyeceğini", altyapı, temel hak ve özgürlükler alanındaki gelişmelerin görmezden gelinemeyecek kadar önemli olduğunu vurgulayan Yel, "Bunları yok farz ederseniz, 'Herkes çok kötü.' derseniz bu sizi doğru yere ulaştırmaz." ifadelerini kullandı.

Mustafa Yel, güçlü Türkiye'nin daha iyiye gidebilmesi için iktidar ve muhalefetin var gücüyle çalışmasının temel hedefleri olduğunu dile getirdi.

– CHP'li heyetin ziyareti

İYİ Parti'yi ziyarete gelen CHP'li heyette, Parti Meclisi Üyeleri Pınar Uzun ve Deniz Demir, Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Aliye Ersever ile Gençlik Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Dilara Şule Dişbudak yer aldı.

CHP'li Uzun, bayramın toplumun tüm kesimleri için hak, özgürlük, hukuk ve adaletin herkes için gecikmeden tecelli ettiği bir süreç anlamında gerçek bir milat olmasını diledi.

Uzun, "Ortak mutabakatımızla büyüyen Türkiye hattının giderek kuvvetlendiği Türkiye süreci hayal ediyoruz." dedi.

İYİ Parti'li Sunat da "Milletin feryadını ve figanını duymamak için kulakların sağır, gözlerin kör olması gerekiyor ama görmeyenler, duymayanlar var. Millet bir şekilde dertlerini artık bağırarak anlatıyor." ifadelerini kullandı.

– Bayramlaşma programı öğleden sonra devam edecek

Türkiye Değişim Partisi, Saadet Partisi, Demokrat Parti, Milli Yol Partisi, Demokratik Sol Parti, Gelecek Partisi, Deva Partisi de İYİ Parti'ye bayram ziyaretinde bulundu.

Bayramlaşma programı öğleden sonra Anavatan Partisi, Yeniden Refah Partisi, Genç Parti, Hür Dava Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Memleket Partisi ve Merkez Partisi heyetleri ile devam edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.