Kadıköy'de elektrik sobasından çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti - Haber 1Haber 1

Kadıköy'de elektrik sobasından çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti

Kadıköy'de elektrik sobasından çıkan yangında bir kişi hayatını kaybetti

20 Kasım 2021 - 13:55

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Kadıköy'de elektrik sobasından çıkan yangın sonucu oluşan dumandan zehirlenen bir kişi yaşamını yitirdi.

Eğitim Mahallesi Nahitbey Sokak'taki 3 katlı evin ikinci katında yangın çıkması nedeniyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede yangını söndüren itfaiye ekipleri, yaptıkları incelemede yangının elektrik sobası nedeniyle çıktığını belirledi.

Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri ise Ufuk Işık'ın (34) cansız bedenine ulaştı. Olay yerine gelen Işık'ın annesi cinnet getirdi.

Cenaze incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Hastanede çalıştığını ve nöbetten çıkarak eve geldiğini söyleyen komşu Hanifi Saraç, "Yukarıdan bir ses geldi sandalye sesi, masa sesi gibi. Tamir yapılıyordur diye yukarı çıkmadım, uykusuzdum. Polis, ambulans geliyor. Dumandan zehirlenerek hayatını kaybediyor." diye konuştu.

Öte yandan bazı çevre sakinleri hayatını kaybeden Ufuk Işık'ın evlenmek üzere olduğunu belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.