Kahramanmaraş'ta aranan FETÖ/PDY üyesi 5 kişi yakalandı - Haber 1Haber 1

Kahramanmaraş'ta aranan FETÖ/PDY üyesi 5 kişi yakalandı

Kahramanmaraş'ta aranan FETÖ/PDY üyesi 5 kişi yakalandı

21 Ekim 2021 - 12:00

ABONE OL

KAHRAMANMARAŞ (AA) – Kahramanmaraş'ta FETÖ/PDY'ye ilişkin davada haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan meslekten ihraç eski komiser yardımcısı D.G, haklarında 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan meslekten ihraç eski polisler A.Ü. ve E.K. ile 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezaları olan A.Ç. ve A.K. ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan iltisaklı kurum çalışanı E.K'nin yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Belirlenen adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonda yakalanan zanlılar, jandarmadaki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.