Kahramanmaraş'ta depremin 248. saatinde kurtarılan Aleyna, ambulans uçakla Ankara'ya getirildi - Haber 1Haber 1

Kahramanmaraş'ta depremin 248. saatinde kurtarılan Aleyna, ambulans uçakla Ankara'ya getirildi

– Genç kız, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi’ne sevk edildi

Kahramanmaraş'ta depremin 248. saatinde kurtarılan Aleyna, ambulans uçakla Ankara'ya getirildi

16 Şubat 2023 - 17:55

ABONE OL

ANKARA (AA) – "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremin 248'inci saatinde mahsur kaldığı binanın enkazdan kurtarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez, tedavi için ambulans uçakla Ankara'ya getirildi.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesi Kayabaşı Mahallesi Atabey Apartmanı'nda çalışma yürüten AFAD, Kömür İşletmeleri AŞ, JAK ve Dilovası Belediyesi ekipleri, depremin 248'inci saatinde 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'e ulaştı.

Enkazdan sağ çıkarılan genç kız, Kahramanmaraş'taki hastanede yapılan müdahalenin ardından tedavisine devam edilmek üzere Ankara'ya getirildi.

Aleyna Ölmez'i taşıyan ambulans uçak, Esenboğa Havalimanı'na indi.

Ankara'daki ilk müdahalesi Havalimanı'nda yapılan Ölmez, apronda hazır bekletilen ambulansla tedavi altına alınmak üzere doktor ve sağlık personeli refakatinde Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'ne sevk edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.