Karabük'teki trafik kazalarında 4 kişi yaralandı - Haber 1Haber 1

Karabük'teki trafik kazalarında 4 kişi yaralandı

Karabük'teki trafik kazalarında 4 kişi yaralandı

10 Mart 2023 - 18:55

ABONE OL

KARABÜK (AA) – Karabük'te meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Nuri Yılmaz idaresindeki 67 NH 260 plakalı otomobil, Eflani-Pınarbaşı kara yolu Bostancı köyü kavşağında Salim Altınkaya yönetimindeki 78 AAG 594 plakalı otomobille çarpıştı.

Bu sırada kara yolunda ilerleyen Hüsnü Aslan'ın (59) kullandığı 37 AAP 843 plakalı otomobil, 67 NH 260 plakalı otomobille çarpışarak yol kenarına devrildi.

Kazada devrilen otomobilin sürücüsü Hüsnü Aslan ile yanındaki Havva (63) ve Saadettin Bostancı (70) yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Safranbolu ilçesi Kirkille Mahallesi Karaman Çukuru Sokak'taki kazada ise 46 PP 207 plakalı otomobili ile ilerleyen D.K, henüz belirlenemeyen nedenle önce yol kenarındaki korkuluklara çarptı, daha sonrada yaklaşık 10 metre yükseklikten dere yatağına devrildi.

Kazayı gören vatandaşlar, sürücüyü araçtan çıkardı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı sürücüyü Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.