Kartal'da 19 Mayıs kutlamaları spor etkinlikleriyle başladı - Haber 1Haber 1

Kartal'da 19 Mayıs kutlamaları spor etkinlikleriyle başladı

Kartal'da 19 Mayıs kutlamaları spor etkinlikleriyle başladı

17 Mayıs 2022 - 11:35

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Kartal Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında spor etkinlikleri düzenliyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Spora Adım At, Kartal'a Hareket Kat' sloganıyla gerçekleştirilen spor etkinlikler, Kartal Meydanı'nda şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Etkinliklere Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Hozat Belediye Başkanı Seyfi Geyik de katıldı.

Kartal Meydanı'nda kurulan özel alanda 3 gün boyunca plaj voleybolu, basketbol, ayak tenisi maçları ile savunma sporları gösterileri ve çeşitli simülasyon etkinlikleri yapılacak.

Etkinlik alanını ziyaret eden Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, okul takımlarının maçlarını izleyerek gençlere başarılar diledi. Kartal Belediyesi olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı ruhuna uygun etkinliklerle kutlamak istediklerini belirten Başkan Yüksel, 3 gün boyunca spor aktiviteleri ve turnuvalar yapılacağını ifade ederek, Kartallıları etkinliklere davet etti.

Spor etkinlikleri kapsamında 21 Mayıs Cumartesi günü de Yakacık Bayram Demirkol Parkı'nda yağlı güreş müsabakaları gerçekleştirilecek. Yağlı güreşlerde Recep Kara, İsmail Balaban, Şaban Yılmaz ve Abdullah Güngör'ün arasında bulduğu er meydanının ünlü isimleri de mücadele edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.