Kastamonu'nun çam ormanlarıyla çevrili Şenpazar ilçesi beyaza büründü - Haber 1Haber 1

Kastamonu'nun çam ormanlarıyla çevrili Şenpazar ilçesi beyaza büründü

Kastamonu'nun çam ormanlarıyla çevrili Şenpazar ilçesi beyaza büründü

25 Aralık 2021 - 14:05

ABONE OL

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun doğal güzellikleriyle öne çıkan Şenpazar ilçesi, kar yağışının ardından beyaz örtüyle kaplandı.

İlçeyi çevreleyen ormanlarda çam ağaçlarının kar altındaki görüntüsü, drone ile görüntülendi.

Kar kalınlığının bir metreye yaklaştığı ilçe merkezinde, çocuklar kar topu oynayıp yokuştan kayarak eğlenceli zaman geçiriyor.

Doğa fotoğrafçısı Cebrail Keleş, AA muhabirine, Şenpazar'ın birçok doğal güzelliği barındırdığını söyledi.

Kar yağışıyla ilçenin ayrı bir güzelliğe kavuştuğunu dile getiren Keleş, "Şenpazar'da yılın en güzel günlerini yaşıyoruz. Kartpostallarda gördüğümüz o güzellikler, baktığımız her yerde gözümüzün önüne seriliyor. Çam ağaçlarının üzerinde beyaz örtü var. Kar üzerinde yürüdükçe insanın ruhu dinleniyor. Kar berekettir, esaret değildir." ifadelerini kullandı.

Lisede beden eğitimi öğretmenliği yapan Hatice Kübra Öniz de okuldan ilçe merkezine yürüyerek gidip geldiğini, kar altında yürümenin çok güzel olduğunu anlattı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.