Kıbrıs gazisi Fevzi Parlak, Artvin'de son yolculuğuna uğurlandı - Haber 1Haber 1

Kıbrıs gazisi Fevzi Parlak, Artvin'de son yolculuğuna uğurlandı

Kıbrıs gazisi Fevzi Parlak, Artvin'de son yolculuğuna uğurlandı

27 Ocak 2022 - 15:05

ABONE OL

ARTVİN (AA) – Artvin'in Hopa ilçesinde 69 yaşında hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi Fevzi Bayrak'ın cenazesi toprağa verildi.

Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü Artvin Devlet Hastanesi'nde vefat eden Bayrak’ın cenazesi, Merkez Camisi'ne kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Pınarlı köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, Bayrak'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Artvin Valisi Yılmaz Doruk, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Kılınç, İl Emniyet Müdür Vekili Selahattin Güven, Hopa Kaymakam Vekili Mehmet Şerif Olçaş, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Şentürk Ağırbaş, Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Artvin Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Bakanı Merve Nilda Yavuzdemir, Hopa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akyürek ile vatandaşlar katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.