KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığının afetzedelere desteği sürüyor - Haber 1Haber 1

KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığının afetzedelere desteği sürüyor

KKTC Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığının afetzedelere desteği sürüyor

28 Şubat 2023 - 20:50

ABONE OL

LEFKOŞA (AA) – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığının (GKK) 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Antakya kent merkezinde afetzedelere desteğinin devam ettiği bildirildi.

GKK Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Kıbrıslı Türkler tarafından sahra mutfağında pişirilen 400 kişilik yemeğin, öğle ve akşam öğünlerinde Antakya Küçük Sanayi Sitesi bölgesinde GKK Sahra Hizmet Destek Ekibi tarafından depremzedelerin yanı sıra bölgede görev yapan polis, jandarma ve iş makinası operatörlerine ulaştırıldığı belirtildi.

GKK personelinin, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) ve ilçe kaymakamlıkları ile koordineli olarak Antakya merkez, ilçe ve köylerinde vatandaşlara ihtiyaç duydukları kadar su, yiyecek, giyecek ve muhtelif yardım malzemelerinin ulaştırıldığı vurgulanan açıklamada, "Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı Afet Yardım Görev Birliği tarafından depremin açtığı yaraların sarılmasına devam ediliyor." ifadesi kullanıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.