Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Çam, Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu'nu ziyaret etti - Haber 1Haber 1

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Çam, Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu'nu ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Çam, Lefkoşa Büyükelçisi Feyzioğlu'nu ziyaret etti

01 Şubat 2023 - 19:20

ABONE OL

LEFKOŞA (AA) – Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ni (KKTC) ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Serdar Çam ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanı Serkan Kayalar, Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu ile bir araya geldi.

Türkiye'nin Lefkoşa Büyükelçiliğinde gerçekleşen görüşmede Feyzioğlu, Türkiye'nin etkili dış politikasında ve yumuşak güç olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı ile TİKA’nın gurur duyulacak çalışmalara imza attıklarını belirterek, "KKTC'de kardeşlerimizin, soydaşlarımızın, kadınlarımızın, küçük esnafımızın, balıkçılarımızın doğrudan hayatlarına dokunuyoruz, her zaman da yanlarındayız." diye konuştu.

Çam da Feyzioğlu'na görevinde başarılar dileyerek, TİKA'nın yürüttüğü çalışmaları yerinde görmek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla KKTC'de temaslarda bulunduklarını bildirdi.

Çam, KKTC'de verimli ve yoğun bir ziyaret gerçekleştirdiklerini, ilerleyen günlerde proje ve çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, "Türk dünyasının Akdeniz’deki 500 yıllık bekçisi Kıbrıs Türk halkının yanında olmaya devam edeceğiz." ifadesini kullandı. ​​​​​​​

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.