Kütahya'da hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı - Haber 1Haber 1

Kütahya'da hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Kütahya'da hayatını kaybeden Kıbrıs gazisi son yolculuğuna uğurlandı

20 Eylül 2022 - 17:25

ABONE OL

KÜTAHYA (AA) – Kütahya'da geçirdiği trafik kazasından 11 gün sonra hastanede hayatını kaybeden Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Ömer Çakır'ın cenazesi defnedildi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesi üyesi Çakır'ın cenazesi, Emet ilçesi Esatlar köyüne getirildi.

Gazinin naaşı, Esatlar Köyü Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine Çakır'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Ali Çelik, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Necati Gündüz, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kırbaç, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Belediye Başkanı Hüseyin Doğan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay ile vatandaşlar katıldı.

C.Ç'nin kullandığı 26 ABG 043 plakalı otomobilin, 8 Eylül'de Tavşanlı-Kütahya Çevre Yolu'nda çarpması sonucu yaralanan Kıbrıs gazisi Ömer Çakır (69), tedavi gördüğü Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde 19 Eylül Gaziler Günü'nde yaşamını yitirmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.