Malezya'da Türk iş insanları ve öğrenciler MÜSİAD iftarında buluştu - Haber 1Haber 1

Malezya'da Türk iş insanları ve öğrenciler MÜSİAD iftarında buluştu

Malezya'da Türk iş insanları ve öğrenciler MÜSİAD iftarında buluştu

09 Nisan 2022 - 17:25

ABONE OL

KUALA LUMPUR (AA) – Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki iş insanları ve öğrenciler, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) düzenlediği iftar programında bir araya geldi.

İftara Türkiye'nin Kuala Lumpur Büyükelçisi Merve Safa Kavakcı'nın yanı sıra büyükelçilik personeli, aileleri, iş insanları ve Kuala Lumpur'daki Türk öğrenciler katıldı.

İftara ev sahipliği yapan MÜSİAD Malezya Başkanı Sabri Yardımcı, "MÜSİAD Malezya olarak son iki yıldır beri salgın nedeniyle iftar programlarımızı gerçekleştiremiyorduk, bu sene iftar programını yapabilmek nasip oldu. Büyükelçimiz, elçilik personelimiz, akademisyen, öğrenci ve iş insanlarının katılımıyla iftar yapabilmenin gururunu yaşıyoruz." ifadelerini kullandı.

MÜSİAD'ın bir görevinin de faaliyet gösterdiği ülkedeki Türkleri bir araya getirmek olduğunu belirten Yardımcı, iftar organizasyonuna katılım sağlayan misafirlere teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.