Mısır'daki bir hastanede çıkan yangında 3 kişi öldü, 32 kişi yaralandı - Haber 1Haber 1

Mısır'daki bir hastanede çıkan yangında 3 kişi öldü, 32 kişi yaralandı

– Mısır Sağlık Bakanlığı, yangının başkent Kahire’nin El-Matariyye semtinde bir sivil toplum kuruluşuna ait hastanenin radyoloji bölümünde çıktığını duyurdu

Mısır'daki bir hastanede çıkan yangında 3 kişi öldü, 32 kişi yaralandı

01 Şubat 2023 - 21:15

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Mısır'ın başkenti Kahire'deki bir hastanede çıkan yangında ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, 32 kişinin yaralandığı bildirildi.

Mısır Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, başkent Kahire'nin El-Matariyye semtinde bir sivil toplum kuruluşuna ait hastanenin radyoloji bölümünde yangın çıktığı belirtildi.

Olay yerine 12 ambulans gönderildiği kaydedilen açıklamada, ilk belirlemelere göre 3 kişinin öldüğü, 32 kişinin yaralandığı aktarıldı.

Açıklamada, yaralanmaların yanık, kırık ve dumandan etkilenme olarak gerçekleştiği ve tüm yaralıların çevredeki hastanelerde gerekli tıbbi hizmetleri aldıkları dile getirildi.

Bakanlığın açıklamasında yangının sebebine ilişkin bilgi verilmezken, yerel basında çıkan haberlerde yangının kontrol altına alındığı ifade edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.