Muğla'da göçmen kaçakçılığı operasyonunda yakalanan iki zanlı tutuklandı - Haber 1Haber 1

Muğla'da göçmen kaçakçılığı operasyonunda yakalanan iki zanlı tutuklandı

Muğla'da göçmen kaçakçılığı operasyonunda yakalanan iki zanlı tutuklandı

11 Mayıs 2022 - 12:15

ABONE OL

MUĞLA (AA) – Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheliden ikisi tutuklandı.

Göçmen kaçakçılığı iddiasıyla yakalanan H.K, A.G, İ.H.A, İ.K, A.H. ve S.D, jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan İ.H.A. ile İ.K. çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince tutuklandı, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Jandarma ve sahil güvenlik ekiplerince 8 Mayıs'ta ortak düzenlenen operasyonda ilçe açıklarında durdurulan teknede Pakistan, Afganistan, Bangladeş, Suriye, İran, Mısır ve Filistin uyruklu 289 düzensiz göçmen yakalanmış, yasa dışı geçişi organize ettiklerini belirlenen H.K, A.G, İ.H.A, İ.K, A.H. ve S.D. gözaltına alınmıştı. Şüphelilerden İ.H.A, İ.K, A.H. ve S.D'nin FETÖ üyeliği suçundan yargılanmalarının devam ettiği tespit edilmişti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.