MÜSİAD Azerbaycan üyeleri 4 bin kişiye istihdam sağlıyor - Haber 1Haber 1

MÜSİAD Azerbaycan üyeleri 4 bin kişiye istihdam sağlıyor

MÜSİAD Azerbaycan üyeleri 4 bin kişiye istihdam sağlıyor

01 Temmuz 2022 - 20:01

ABONE OL

BAKÜ (AA) – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Azerbaycan Başkanı Reşad Cabirli, kuruluşa üye 60 iş adamının Azerbaycan'da 4 bin kişiye istihdam sağladığını bildirdi.

Cabirli, düzenlediği basın toplantısında, MÜSİAD Azerbaycan'ın faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi.

MÜSİAD Azerbaycan'ın 2018'den itibaren faaliyet gösterdiğini bildiren Cabirli, 35'i Azerbaycan vatandaşı, 60 üyeleri bulunduğunu belirtti.

Cabirli, "60 üyemiz Azerbaycan'da 4 bin kişiye istihdam sağlıyor." dedi.

Ulusal ve uluslararası düzeyde faaliyet gösteren bağımsız ve tarafsız iş adamları derneği olarak üye sayısını artırmayı, üyeler arasındaki dayanışmayı geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Cabirli, Azerbaycan ve Türkiye'nin iş dünyasının ilkeli ve değer odaklı girişimci iş adamlarını yenilikçi bir ortamda buluşturmayı, küresel ekonominin aktif katılımcıları haline gelmeyi amaçladıklarını kaydetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.