Muş'ta aracın çarpması sonucu telef olan kedinin 4 yavrusuna küçük kız sahip çıktı - Haber 1Haber 1

Muş'ta aracın çarpması sonucu telef olan kedinin 4 yavrusuna küçük kız sahip çıktı

Muş'ta aracın çarpması sonucu telef olan kedinin 4 yavrusuna küçük kız sahip çıktı

09 Kasım 2021 - 16:10

ABONE OL

MUŞ (AA) – Muş'un Hasköy ilçesinde yaşayan 4. sınıf öğrencisi Umrenur Şenerman ve ailesi, aracın çarpması sonucu telef olan kedinin 4 yavrusu sahip çıktı.

Umrenur Şenerman, okul çıkışında ilçenin 15 Temmuz Mahallesi'ndeki boş arazide annelerini kaybetmiş bitkin haldeki 4 yavru kedi gördü.

Kedileri kucağına alarak eve götüren Şenerman, biberonla süt içirip bakmaya başladı.

Şenerman, gazetecilere, okuldan eve gelirken annelerini kaybeden yavru kedileri gördüğünü, onların da ölmemesi için evine getirip beslediğini anlattı.

Kedileri çok sevdiğini belirten Şenerman, "Bir kişi, yavruların olduğu yerde annelerine araba çarptığını söyledi. Yavru kedileri alıp eve getirdim. Bir yavru açlıktan bitkindi. Annem onları besledi. Aldığımız biberonla onlara süt veriyoruz, banyo ve bakımlarını yapıyoruz. Dışarı çıkarıp gezdiriyorum. Onlarla oyunlar oynamaya başladık. Hayırseverlerden süt ve mama desteği bekliyoruz." dedi.

Baba Cihat Şenerman ise akşam işten eve geldiğinde 4 yavru kedi sürpriziyle karşılaştığını ifade ederek, "Kızım çimenlikte ölmek üzere olan 4 kedi yavrusu bulduğunu söyledi. Henüz katı gıda tüketecek durumda olmadıkları için bakkaldan süt ve biberon aldık. Ailece onlara bakıyoruz. Her gün elimizle besliyoruz. Artık ailemizin bireyleri olarak görüyoruz. Birkaç kedimiz daha var. Onlarla birlikte bakacağız." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.