Nevşehir Valisi Becel, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Nevşehir Valisi Becel, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Nevşehir Valisi Becel, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

06 Aralık 2021 - 17:40

ABONE OL

NEVŞEHİR (AA) – Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Becel, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, haber, yaşam ve spor kategorilerinde oyunu kullandı.

Vali Becel, haber kategorisinde Aytaç Ünal'ın, "İlk kadın taarruz helikopter pilotu", yaşam kategorisinde Behçet Alkan'ın "Vinçle gökyüzüne", spor kategorisinde ise Mustafa Çiftçi'nin "Keyfim yerinde" başlıklı fotoğraflarını seçti.

Fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu ve seçim yapmakta zorlandığını belirten Becel, "Üç farklı kategoride birbirinden değerli fotoğraflara oy verdik. Bu vesileyle vatandaşlarımızın yaklaşan yeni yılını kutlamak istiyorum. 2022'nin özellikle ülkemiz için güzellikler getirmesini diliyorum. AA'nın geleneksel hale gelen bu uygulamasının sürmesini diliyorum." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.