Niğde Belediyesi, Adıyaman'da mobil ünitelerle depremzedelerin yaralarını sarıyor - Haber 1Haber 1

Niğde Belediyesi, Adıyaman'da mobil ünitelerle depremzedelerin yaralarını sarıyor

Niğde Belediyesi, Adıyaman'da mobil ünitelerle depremzedelerin yaralarını sarıyor

23 Şubat 2023 - 18:05

ABONE OL

NİĞDE (AA) – Niğde Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'da kurduğu "Sosyal Market" ve mobil ünitelerle depremzedelere hizmet veriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Niğde Belediyesi, Adıyaman'daki lojistik merkezde kurduğu mobil fırın ve aşeviyle depremzedelerin ekmek ve sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor.

Belediye, duş konteyneri, çamaşırhane ve tuvaletlerden oluşan mobil üniteleri de depremzedelerin hizmetine sunuyor.

Niğde Belediyesinin de katkı sunduğu Adıyaman Cumhuriyet Spor Salonu'nda açılan sosyal markette de afetzedeler, temel ihtiyaçlarını ücretsiz temin edebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, afet bölgesinde yaraları sarmak için tüm imkanları seferber ettiklerini belirtti.

Çölyak hastaları için de glütensiz ürün standı açtıklarını aktaran Özdemir, "Diğer deprem bölgelerine de dıda, giyecek, hijyen ve yakacak gibi malzemelerden gönderdik. Kurduğumuz birimlerin hayata geçirilmesinde görev alan tüm belediye personeline, gönüllülere ve hayırseverlere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.