Ordu'da çıkan ev yangınında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı - Haber 1Haber 1

Ordu'da çıkan ev yangınında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Ordu'da çıkan ev yangınında 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

08 Şubat 2023 - 10:50

ABONE OL

ORDU (AA) – Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir evde çıkan yangında Suriye uyruklu aileden 2 çocuk öldü, anne ve baba ile diğer 3 çocuğu yaralandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde gece saatlerinde 4 katlı binanın çatı katında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine bölgeye giden itfaiye ve polis ekipleri, evde yaşayan Suriye uyruklu baba Jaber (36), anne Tegrid (35) ile çocukları Rukiye (9), Hatice (7), Halit (5), Bene (3) ve Muhammed Hamido (1) için kurtarma çalışması başlattı.

Yangında çocuklardan Hatice ve Muhammed Hamido hayatını kaybetti. Yaralı kurtarılan Jaber, Tegrid, Rukiye, Halit ve Bene Hamido ise 112 Acil Sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırıldı.

Vücutlarında yanık olan Rukiye ve Bene Hamido buradaki müdahalenin ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'ne sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.