Ordu'da sosyal konut projesi başvuruları sürüyor - Haber 1Haber 1

Ordu'da sosyal konut projesi başvuruları sürüyor

Ordu'da sosyal konut projesi başvuruları sürüyor

15 Eylül 2022 - 16:45

ABONE OL

ORDU (AA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı sosyal konut projesi çerçevesinde Ordu'da başvurular devam ediyor.

Ordu'nun 8 ilçesinde yapılması planlanan 2 bin 50 konut için e-Devlet üzerinden başvuru imkanı olmayanlar, Halkbank şubesi önünde zaman zaman yoğunluk oluşturdu.

Başvuru için banka şubesi önünde sıra bekleyen Salih İlbay, AA muhabirine, üç çocuk babası olduğunu ve oğlunun Ordu Üniversitesinde öğrenim görmesi dolayısıyla üç yıldır Altınordu ilçesinde yaşadıklarını söyledi.

İlbay, özel sektörde çalıştığını belirterek, "Devletimiz sosyal konutlarla ilgili böyle bir imkan tanıdı. Ben de bu proje için müracaat etmek istedim. Kirada yaşıyoruz. Ev sahibi olmak istiyoruz." dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.