Öz Sağlık-İş'ten güvenlik görevlisinin hastanede öldürülmesine tepki - Haber 1Haber 1

Öz Sağlık-İş'ten güvenlik görevlisinin hastanede öldürülmesine tepki

Öz Sağlık-İş'ten güvenlik görevlisinin hastanede öldürülmesine tepki

16 Eylül 2022 - 13:35

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Öz Sağlık-İş 1 No'lu Şube üyeleri, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Tuğrul Okudan'ın bıçaklı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine tepki gösterdi.

Sendika üyeleri, "Sağlıkta şiddet son bulsun" yazılı pankartla Üsküdar'daki Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde toplandı.

Öz Sağlık-İş 1 No'lu Şube Başkanı Murat Kaytaran, sağlıkta şiddet önlemleri adı altında alınan tedbirlerin hiçbirinin caydırıcı olmadığının en acı şekilde görüldüğünü söyledi.

Kaytaran, "Toplumu sarmış bu infial, bu cinnet halinin sosyolojik, psikolojik, temel eğitim gibi süreçlerle sil baştan ele alınması gerektiğini bir kez daha gördük." dedi.

Murat Kaytaran, hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Tuğrul Okudan'ın ailesi, sevenleri ve mesai arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diledi.

Açıklamaların ardından bir din görevlisi tarafından Okudan ve vefat eden sağlık çalışanları için dua okundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.