Özbekistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Haber 1Haber 1

Özbekistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

Özbekistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, AA'nın “Yılın Fotoğrafları” oylamasına katıldı

25 Ocak 2023 - 17:41

ABONE OL

TAŞKENT (AA) – Özbekistan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Yusuf Kabulcanov, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Kabulcanov, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içinde ve dışında çektiği, "haber", "spor" ve "çevre-yaşam" kategorilerindeki fotoğrafları inceleyerek beğendiği kareleri oyladı.

"Haber" kategorisinde Kahraman Bekçili'nin Türkiye Taşkömürü Kurumu Amasra Müessese Müdürlüğüne bağlı maden ocağındaki patlamada göçük altında kalan maden işçilerinin yakınları ve arkadaşlarının üzüntülerini gösteren "Kömür karası gözyaşı" fotoğrafına oy veren Kabulcanov, "spor" kategorisinde tercihini, Mustafa Yalçın'ın Katar'ın ev sahipliğini yaptığı 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fransa ve Avusturalya karşılaşmasında çektiği "Taek von futbol" adlı fotoğrafından yana kullandı.

Kabulcanov, "çevre-yaşam" kategorisinde de Marmara Denizi'nde yapılan dalışta plastik atıkları gösteren Şebnem Coşkun'un "Organik plastik" isimli fotoğrafını tercih etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.