Polis ekibi, meslektaşlarının düğününde gelin ve damada takı yerine kelepçe taktı - Haber 1Haber 1

Polis ekibi, meslektaşlarının düğününde gelin ve damada takı yerine kelepçe taktı

Polis ekibi, meslektaşlarının düğününde gelin ve damada takı yerine kelepçe taktı

14 Aralık 2021 - 16:00

ABONE OL

ANTALYA (AA) – Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekipleri, gelin ve damada takı yerine sembolik kelepçe taktı.

Serik İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli komiser yardımcısı Mehmet Ali Şeker (26) ile Denizli Belediyesinde memur olan Özlem Dalkıç (26), belediye nikah salonunda gerçekleşen törenle evlendi.

Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan tarafından kıyılan nikahta, genç çiftin meslektaşları ve arkadaşları da hazır bulundu.

Kıyılan nikahın ardından genç çiftte sürpriz yapan mesai arkadaşlarından komiser yardımcısı Sinan Güncegörü, "Bizim de genç çiftlere bir armağanımız var." diyerek belinden çıkardığı kelepçeyi genç çiftin bileğine taktı.

Takılan kelepçe karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Şeker, "Çok heyecanlıyız ve çok mutluyuz. Ne olduğunu anlayamadım. Meslektaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

Nikah merasimi sonrasında Aputkan, genç çifte Türk Bayrağı ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.