Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, CW Enerji fabrikasını gezdi - Haber 1Haber 1

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, CW Enerji fabrikasını gezdi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, CW Enerji fabrikasını gezdi

31 Mart 2022 - 15:15

ABONE OL

ANTALYA (AA) – Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Antalya'dan 60 ülkeye ihracat yapan CW Enerji fabrikasını ziyaret etti.

Antalya'da temaslarını sürdüren Varank, Döşemealtı ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren CW Enerjiye geldi. Varank, yeni nesil güneş panelleri, destek panellerini inceledi, CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yıllık 1,3 GW güneş paneli üretim kapasitesiyle Avrupa ve Türkiye'nin en büyük güneş paneli üretim firması olduğu bildirilen fabrikayı gezen Varank, bir araç firmasının talebiyle örnek tasarımı hazırlanan elektrik şarj istasyonu çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Varank, fabrika çalışanlarıyla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye'deki yatırımlarının yanı sıra Avrupa ve Uzak Doğu'da da 2009'dan bu yana güneş paneli üretimi gerçekleştirdiği belirtilen CW Enerji'nin, 60 ülkeye ihracat yaptığı kaydedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.