Şanlıurfa'da 2 uzun namlulu silah ve 4 tabanca ele geçirildi - Haber 1Haber 1

Şanlıurfa'da 2 uzun namlulu silah ve 4 tabanca ele geçirildi

– Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı

Şanlıurfa'da 2 uzun namlulu silah ve 4 tabanca ele geçirildi

30 Kasım 2021 - 13:30

ABONE OL

ŞANLIURFA (AA) – Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde silah kaçakçılığı operasyonunda 2 uzun namlulu silah, 4 tabanca ile 65 mermi ele geçirildi.

Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Viranşehir ilçesinde bazı kişilerin silah kaçakçılığı yaptığını tespit etti.

Ekipler, belirledikleri kırsal mahalledeki üç adrese operasyon düzenledi. Evler ve eklentilerinde yapılan aramalarda, 2 uzun namlulu silah, 5 uzun namlulu silah şarjörü, 6 tabanca şarjörü ve 65 mermi ele geçirildi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklanırken, biri adli kontrol şartıyla diğer şüpheli de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.