SEDAŞ çalışanları Serebral Palsi'ye dikkati çekmek için 126 milyon adım attı - Haber 1Haber 1

SEDAŞ çalışanları Serebral Palsi'ye dikkati çekmek için 126 milyon adım attı

SEDAŞ çalışanları Serebral Palsi'ye dikkati çekmek için 126 milyon adım attı

06 Ekim 2021 - 15:40

ABONE OL

SAKARYA (AA) – Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ. (SEDAŞ), Serebral Palsi hastalığına sahip çocuklar konusunda toplumsal farkındalığı artırmak amacıyla "adım atma" etkinliği düzenledi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, "Steptember" sosyal sorumluluk projesi kapsamında, 87 takımdan oluşan 348 SEDAŞ çalışanı, bir ay boyunca 126 milyon adım attı.

Kocaeli, Gebze, Sakarya, Bolu ve Düzce'deki sayaç okuma ekipleri başta olmak üzere, şirketin çeşitli birimlerinden SEDAŞ çalışanları etkinlik kapsamında gönüllü olarak yürüdü.

Dünya genelinde 2011'den bu yana her yıl eylül ayında eş zamanlı düzenlenen Steptember etkinliğinde gönüllüler yürüyüş yapıyor.

Atılan her adımla Serebral Palsili çocukların yaşam boyu ihtiyaç duyduğu tedavi, rehabilitasyon ve özel eğitime ulaşmalarına katkı sağlanması hedefleniyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.