Seferlerin durdurulduğu İstanbul Havalimanı'nda bazı yolcuların bekleyişi sürüyor - Haber 1Haber 1

Seferlerin durdurulduğu İstanbul Havalimanı'nda bazı yolcuların bekleyişi sürüyor

Seferlerin durdurulduğu İstanbul Havalimanı'nda bazı yolcuların bekleyişi sürüyor

24 Ocak 2022 - 21:45

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Yoğun kar yağışı nedeniyle seferlerin yapılamadığı İstanbul Havalimanı'nda yolcuların bekleyişleri devam ediyor.

Yarın saat 04.00'e kadar seferleri durdurma kararı alınmasının ardından İstanbul Havalimanı'nda bazı yolcular terminalden ayrıldı. Uçuşları iptal olan bazı yolcular ise havalimanında kalmayı tercih etti.

Havalimanına giden yolların olumsuz hava koşullarından dolayı kapanması nedeniyle terminalde kalan yolcular, hava yolu şirketlerinin bilet satış ofisleri, kontuar ve danışma noktaları önünde yoğunluk oluşturdu.

Bazı yolcuların koltuklarda dinlendikleri ya da uyudukları görüldü. Normal zamanlarda yoğunluk yaşanan pasaport noktalarının ise bu sefer boş olduğu gözlendi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.