Şehit öğretmen Ayşenur Alkan'ın ismi Nevşehir'de kütüphanede yaşatılacak - Haber 1Haber 1

Şehit öğretmen Ayşenur Alkan'ın ismi Nevşehir'de kütüphanede yaşatılacak

Şehit öğretmen Ayşenur Alkan'ın ismi Nevşehir'de kütüphanede yaşatılacak

24 Kasım 2022 - 19:40

ABONE OL

NEVŞEHİR (AA) – Suriye'nin kuzeyinden YPG/PKK'lı teröristlerce Gaziantep'in Karkamış ilçesine düzenlenen roket-havanlı saldırıda hayatını kaybeden öğretmen Ayşenur Alkan'ın adı Nevşehir'de yaşayacak.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Derneği işbirliğinde Nevşehir Öğretmenevi'nde kütüphane oluşturuldu.

Terör saldırısı sonucu hayatını kaybeden şehit öğretmen Ayşenur Alkan'ın adının verildiği kütüphane düzenlenen törenle açıldı.

Vali İnci Sezer Becel, burada yaptığı konuşmada, kutsal bir meslek olan öğretmenlik vazifesini sürdürürken teröristlerin menfur saldırısıyla şehit olan Alkan'ı rahmetle andığını belirterek, kütüphanenin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat da kütüphanenin oluşturulmasına destek sağlayanlara teşekkür etti.

"Şehit Öğretmen Ayşenur Alkan Kütüphanesi"nin açılış kurdelesi, Becel ve diğer katılımcılar tarafından kesildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.