Şehit Uzman Çavuş Harun Yıldırım, Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı - Haber 1Haber 1

Şehit Uzman Çavuş Harun Yıldırım, Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı

– Törene, Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek de katıldı

Şehit Uzman Çavuş Harun Yıldırım, Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı

12 Eylül 2022 - 15:25

ABONE OL

MERSİN (AA) – Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım'ın cenazesi, memleketi Mersin'de toprağa verildi.

Yıldırım'ın (25) naaşı, cenaze töreni için Yenişehir ilçesindeki Muğdat Camisi'ne götürüldü.

Buradaki törene katılan Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek ve Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, şehidin annesi Ayşe, babası Orhan Yıldırım ile yakınlarına başsağlığı diledi.

İl Müftüsü Aydın Yığman'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Yıldırım'ın cenazesi, Şehir Mezarlığı'ndaki şehitliğe defnedildi.

Törene, şehidin yakınlarının yanı sıra Deniz Kuvvetleri Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Başsavcısı Tolgahan Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Necip Çarıkcıoğlu, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Bekar olduğu öğrenilen Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım, dün Pençe-Kilit Operasyonu bölgesindeki arama tarama faaliyeti esnasında terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada şehit olmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.