Siirt'te kovalamaca sonucu yakalanan 2 uyuşturucu zanlısı tutuklandı - Haber 1Haber 1

Siirt'te kovalamaca sonucu yakalanan 2 uyuşturucu zanlısı tutuklandı

– Şüphelilerin kaçarken araçtan attıkları paketlerde 4 kilogram uyuşturucu bulundu

Siirt'te kovalamaca sonucu yakalanan 2 uyuşturucu zanlısı tutuklandı

02 Şubat 2023 - 15:35

ABONE OL

SİİRT (AA) – Siirt'in Kurtalan ilçesinde jandarma ekiplerinin "dur" ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan ve bu sırada otomobilden uyuşturucu paketlerini dışarı atan 2 şüpheli tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığının terör ve organize suç örgütlerinin finans kaynaklarının kurutulması ve uyuşturucu imal ve ticareti ile kullanımının önlenmesine yönelik çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şüpheliler R.K. ve A.B'nin Diyarbakır'dan Siirt'e uyuşturucu sevk edeceği bilgisi üzerine harekete geçti.

Fiziki takip sonucu Kurtalan ilçesinde yol kontrolü sırasında "dur" ihtarına uymayan ve uyuşturucu paketlerini araçtan dışarıya atarak kaçan şüpheliler, aracı Konakpınar köyü mevkisinde terk ederek izlerini kaybettirmek istedi.

Ekipler, bölgede yürütülen arazi taraması sonucu şüphelileri yakaladı.

Zanlıların yol kenarına attıkları paketleri kontrol eden ekipler, 8 parça halinde 4 kilogram kubar esrar ele geçirdi.

"Uyuşturucu madde imal ve ticareti" suçu kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.