Şişli'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı - Haber 1Haber 1

Şişli'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

Şişli'de uyuşturucu ticareti yapan şüpheli tutuklandı

09 Ocak 2023 - 11:40

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – İstanbul Şişli'de uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Şişli Cumhuriyet Mahallesi İncirli Dede Caddesi'nde "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçu" ile ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında plakasız bir motosikletin yol kenarında durduğunu fark etti.

Motosiklet sürücüsünün başka kişiyle para alışverişinde bulunduğundan şüphelenen ekipler, yaptıkları aramada bu kişilerden E.G'nin üzerinde bir miktar uyuşturucu madde buldu.

Polis ekipleri, diğer şüpheli F.A'nın motosikletinde yaptıkları aramada ise deponun alt kısmına gizlenmiş 20 parça halinde bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Ekiplerce F.A'nın üst aramasında uyuşturucu ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 1 cep telefonu ile 1000 liraya el konuldu.

Gözaltına alınan şüphelilerden E.G, "kullanmak için uyuşturucu madde bulundurmak" suçundan hakkında işlem yapılarak serbest bırakıldı.

Adliyeye sevk edilen F.A. ise "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" suçundan çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.