Sivas'ta silah kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli yakalandı - Haber 1Haber 1

Sivas'ta silah kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

Sivas'ta silah kaçakçılığı operasyonunda 3 şüpheli yakalandı

06 Aralık 2021 - 10:35

ABONE OL

SİVAS (AA) – Sivas'ta düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 3 zanlı gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçak silah ticaretine yönelik ihbar üzerine çalışma başlattı.

Rize, Trabzon ve Sivas güzergahını öncü ve artçı şekilde kullanan iki aracı takibe alan polis ekipleri, Sivas-Erzincan kara yolu üzerindeki uygulama noktasında operasyon düzenleyerek araçları durdurdu.

Ekipler, araçların kapı bölmelerine gizlenmiş 40 ruhsatsız tabanca, değişik çaplarda 475 tabanca fişeği ve 42 şarjör ele geçirdi.

Operasyonda, 3 şüpheli gözaltına alındı.

Vali Salih Ayhan da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin başarılı bir operasyona imza attığını belirterek, "Suçlulara göz açtırmayan Sivas Emniyet Müdürlüğünü tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.