Sosyal medya fenomenleri Adana Kadın Kooperatifi Birliğinde buluştu - Haber 1Haber 1

Sosyal medya fenomenleri Adana Kadın Kooperatifi Birliğinde buluştu

Sosyal medya fenomenleri Adana Kadın Kooperatifi Birliğinde buluştu

15 Mayıs 2022 - 17:50

ABONE OL

ADANA (AA) – Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Adana Kadın Kooperatifleri Birliğine ait satış mağazasında düzenlenen bir etkinlikte kentteki sosyal medya fenomenleri ile bir araya geldi.

Vali Yardımcısı Kan, yaptığı konuşmada, kadın kooperatiflerinin, kentin sosyal ve ekonomik bakımdan kalkınmasına katkı sağladığını söyledi.

Etkinliğe katılan sosyal medya fenomenlerine teşekkür eden Kan, şöyle konuştu:

"Burada Adana'mızın çeşitli ilçelerinde üretilen birçok çeşit ürün var. Siz değerli sosyal medya fenomenlerimizin de bu konuda bizlere destek olacağınıza gönülden inanıyorum. Burayı el ele vererek hep beraber geliştirelim istiyoruz. Kadınlarımız, yiyecek, içecek ve diğer ürünler olmak üzere birçok ürün üretiyor, mutlu oluyorlar. Biz de bu mutluluğu onlara verdiğimiz desteklerle sürdürmeyi istiyoruz."

Vali Yardımcısı Kan ve fenomenler, daha sonra mağazada satışa sunulan el emeği göz nuru yöresel ürünleri inceledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.