Sultanbeyli'de ağabeyinin eski ev sahibinin oğlunun aracını kundaklayan zanlı tutuklandı - Haber 1Haber 1

Sultanbeyli'de ağabeyinin eski ev sahibinin oğlunun aracını kundaklayan zanlı tutuklandı

– Olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen ağabey ile zanlının kaçtığı motosikleti parçalayan diğer 2 kişi serbest bırakıldı

Sultanbeyli'de ağabeyinin eski ev sahibinin oğlunun aracını kundaklayan zanlı tutuklandı

21 Ocak 2023 - 11:05

ABONE OL

İSTANBUL (AA) – Sultanbeyli'de, ağabeyini kiracı olarak oturduğu evden çıkartan ev sahibinin oğlunun aracını kundakladığı öne sürülen zanlı tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Battalgazi Mahallesi'ne park edilen M.A'ya ait aracın kundaklanması sonrası güvenlik kameralarını inceleyen polis 1 kişinin olay yerine motosikletle gelip aracı yakarak kaçtığını belirledi.

Genişletilen araştırmalarda aracı kundakladığı tespit edilen K.D'nin (26) ağabeyi F.E.D'nin, kundaklanan araç sahibi M.A'nın babasının evinde bir süre kiracı olarak oturduğu anlaşıldı.

Kiralık evden M.A'nın babasının zoruyla çıkartılan F.E.D'nin bu nedenle kundaklamayı kardeşine yaptırdığı belirtildi.

Polis, bu tespitler üzerine çeşitli adreslere düzenlediği operasyonla K.D. ile F.E.D'yi yakaladı. Bu kişilerden ruhsatsız tabanca, 17 fişek ile bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

– Olayda kullanılan motosikleti parçalayan 2 şüpheli de yakalandı

Olayda kullanılan motosiklet ise polislerce Hamidiye Mahallesi'ndeki bir motosiklet tamircisinde parçalanmış olarak bulundu. Motosikleti parçalayan şüpheli K.D'nin kardeşi K.D. (32) ile yanındaki K.K. suç üstü yakalandı.

Zanlılardan aracı kundakladığı belirtilen K.D. tutuklandı, F.E.D. adli kontrol şartıyla olmak üzere diğer 3'ü serbest bırakıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.