Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Işıkgece, Afyonkarahisar'da ziyaretlerde bulundu - Haber 1Haber 1

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Işıkgece, Afyonkarahisar'da ziyaretlerde bulundu

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Işıkgece, Afyonkarahisar'da ziyaretlerde bulundu

05 Ekim 2021 - 23:10

ABONE OL

AFYONKARAHİSAR (AA) – Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, Afyonkarahisar'ın Sandıklı ve Sinanpaşa ilçelerinde bir dizi ziyarette bulundu.

Işıkgece, Tarım ve Orman Bakanlığının, "Kız Kardeşim Projesi" kapsamında geldiği Afyonkarahisar'da, program sonrası Sandıklı ilçesine gitti.

İlçedeki ziyaretlerinde Işıkgece'ye Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkay, İbrahim Yurdunuseven, İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Acar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, kaymakam Eflatun Can Tortop eşlik etti.

Işıkgece, ilçedeki seraları, patates tarlasında çalışan kadınları ziyaret ederek birlikte patates topladı, depo olarak kullanılan patates mağaralarını gezdi.

Ardından Sinanpaşa ilçesine geçen Işıkgece, Kadın Kültür Evini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Işıkgece, kentteki bir sucuk tesisini de ziyaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.