TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan'a geldi - Haber 1Haber 1

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan'a geldi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Azerbaycan'a geldi

16 Mayıs 2022 - 17:16

ABONE OL

BAKÜ (AA) – TBMM Başkanı Mustafa Şentop, beraberindeki heyetle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye geldi.

Ekonomik İş Birliği Teşkilatı Parlamenter Asamblesi (EİTPA) 3. Genel Konferansı'na katılmak üzere Bakü'ye gelen Şentop'u, Haydar Aliyev Havalimanı'nda Azerbaycan Milli Meclisi Başkan Vekili Ali Hüseyinli, Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Ehliman Emiraslanov, Türkiye'nin Bakü Büyükelçisi Cahit Bağcı ve Azerbaycan'ın Ankara Büyükelçisi Reşat Memmedov karşıladı.

Şentop'a Azerbaycan ziyaretinde AK Parti İstanbul Milletvekili ve Türkiye-Azerbaycan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Şamil Ayrım, AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Niğde Milletvekili Yavuz Ergun ve CHP Ankara Milletvekili Bülent Kuşoğlu eşlik etti.

Üç günlük Azerbaycan ziyareti kapsamında Şentop, EİTPA 3. Genel Konferansı'na katılmanın yanı sıra Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Sahibe Gafarova ile görüşecek ve Bakü'deki şehitlikleri ve Şuşa şehrini ziyaret edecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.