Tekirdağ'da sınavdan çıkan üniversite öğrencilerine çorba ikramı yapıldı - Haber 1Haber 1

Tekirdağ'da sınavdan çıkan üniversite öğrencilerine çorba ikramı yapıldı

Tekirdağ'da sınavdan çıkan üniversite öğrencilerine çorba ikramı yapıldı

12 Ocak 2023 - 15:00

ABONE OL

TEKİRDAĞ (AA) – Tekirdağ'da üniversite öğrencilerine Türkiye Diyanet Vakfı Tekirdağ Şubesi ve Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından çorba ikram edildi.

Türkiye Diyanet Vakfının "İçimizi Isıtan İyilik" Projesi kapsamında, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde düzenlenen etkinlikte sınavdan çıkan öğrencilere çorba ikramında bulunuldu.

İl Müftü Yardımcısı Melek Karakaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin sınav haftasında yanlarında olduklarını belirtti.

Tüm final ve vize haftalarında öğrencilere çorba ikramı yapmak istediklerini aktaran Karakaş, "Türkiye Diyanet Vakfının 81 ilde yürütmüş olduğu projelerinden bir tanesi. Proje kapsamında, üniversitelerde, hastane bahçelerinde, pazaryerlerinde, şehir merkezlerinde çorba ikramı yapılıyor." diye konuştu.

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi öğrencilerinden Savaş Tahmaz ise final haftasında olduklarını belirterek bu süreçte kendilerine destek olan Tekirdağ İl Müftülüğüne teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.