Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Teoman, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi

İSTANBUL (AA) – Şarkıcı Teoman, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen Harbiye

İSTANBUL (AA) – Şarkıcı Teoman, Bayhan Müzik organizasyonuyla gerçekleşen Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu 2025 yaz konserlerinin kapanışında hayranlarıyla buluştu.

​​​​​​​Bayhan Müzik'ten yapılan açıklamaya göre, 13 Mayıs'ta konserler serisinin açılışını da yapan sanatçının son konserine de müzikseverler yoğun ilgi gösterdi.

Konsere "Bir Kış Sabahı" ile başlayan Teoman, yaklaşık iki saat süren konserde "Serseri", "Paramparça", "Ruhun Sarışın" ve "İstanbul'da Sonbahar"ın arasında olduğu sevilen parçalarını seslendirdi.

Teoman, 16 Kasım'da "Varoluşçuluk 101-a musical persona stand up", 28 Kasım'da "Teoman'ın Koyu Antoloji'si" projeleri ile Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM) Turkcell Sahnesi'nde hayranlarıyla bir araya gelecek.​​​​​​​