TMV'den Türkiye-Pakistan ilişkilerinin 75. yılı dolayısıyla slogan ve logo yarışması - Haber 1Haber 1

TMV'den Türkiye-Pakistan ilişkilerinin 75. yılı dolayısıyla slogan ve logo yarışması

TMV'den Türkiye-Pakistan ilişkilerinin 75. yılı dolayısıyla slogan ve logo yarışması

10 Aralık 2022 - 18:05

ABONE OL

İSLAMABAD (AA) – Türkiye Maarif Vakfına (TMV) bağlı Pak-Türk Maarif Uluslararası Okulları, Türkiye-Pakistan diplomatik ilişkilerinin 75. yılı dolayısıyla slogan ve logo yarışması düzenledi.

TMV’nin Peşaver’deki Pak-Türk Maarif Uluslararası Okullarınca organize edilen yarışmaya, şehir genelinde 4’üncü ve 10’uncu sınıf arasındaki tüm devlet ve özel okul öğrencileri katıldı.

Yarışmanın ödül töreni, okulun Hayatabad Erkek Kampüsü'nde gerçekleştirildi.

Törene, Türkiye'nin İslamabad Büyükelçisi Mehmet Paçacı, Peşaver Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Zahid Anvar, Peşaver Eyalet Senatörü Numan Vezir, TMV Ülke Temsilcisi Harun Küçükaladağlı, veliler ve davetliler katıldı.

Ödül alanlara hediyeleri, Büyükelçi Paçacı ve TMV yetkililerince takdim edildi. Ardından TMV öğrencileri, halk oyunları gösterisi sergiledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.